Skyr Daim-juustokakku
175 g LU Domino tai muita täytekeksejä
n. 70g sulatettuna voita
Täyte:
2 dl vispikermaa
340 g Skyr Vaniljaa (2 prk)
1 levy Panda valkosuklaata (130g)
ripaus sokeria
1 iso daim-patukka
4 liivatetta
2 rkl sitruunamehua
Koristeluun:
1 iso daim-patukka
Murskaa keksit ja sekoita voisulan kanssa. Painele seos leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle.
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Sulata suklaa. Vaahdota kerma. Lisää Skyr ja sulatettu valkosuklaa kermavaahdon joukkoon, lisää ripaus sokeria oman maun mukaan. Kuumenna sitruunamehu kattilassa ja liuota liivatelehdet siihen. Lisää seos ohuena nauhana täytteeseen. Lisää lopuksi rouhittu daimsuklaa ja kaada pohjan päälle. Anna hyytyä noin kolme tuntia tai seuraavaan päivään. Koristele daim-rouheella, kun täyte on hyytynyt noin tunnin verran.