Skyr mustikkajuustokakku
150 g margariinia
0,5 dl sokeria
1 kananmuna
3 dl vehnäjauhoja
1-2 rkl vettä
Täyte:
500 g Skyr Vaniljaa
200 g ranskankermaa
3 kananmunaa
2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
2 rkl sitruunamehua
2 rkl perunajauhoja
250 g mustikoita (tai vadelmia tms. marjoja)
Ohjeet
Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää muna vatkaten. Lisää jauhot ja vesi ja sekoita nopeasti. Sekoita kulhossa täytteen ainekset. Sekoita joukkoon marjat. Taputtele taikina leivinpaperilla vuoratun, (halk 24cm) irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille. Kaada täyte päälle. Paista 175 asteisen uunin alatasossa noin tunti. Vaihtelevuutta saat eri marjoilla ja Skyr mauilla!