Skyr sitruunajuustokakku
Pohja:
200g keksejä, esim. Digestive tai Muro-keksejä
60g voita tai margariinia
Täyte:
2 prk Skyr Sitruuna-juustokakkua
2 prk creme fraichea
1 muna
3/4dl sokeria
1 rkl vaniljasokeria
2rkl perunajauhoja
Hienonna keksit muruiksi ja sekoita niihin voisula. Vuoraa irtopohjavuoka (Ø n. 24 cm) leivinpaperilla ja taputtele keksiseos pohjalle. Yhdistä täytteen aineet. Vatkaa seosta hetki sähkövatkaimella, jotta aineet sekoittuvat. Kaada täyte vuokaan. Paista uunin alatasolla 175 asteessa n. 30 min. Jäähdytä ja irrota kakun reunat vuoasta veitsellä. Laita kakku jääkaappiin ja nauti seuraavana päivänä kun maut ovat tasoittuneet.